Tämmöst tämä nyt on=)

 Jepin touhui...


Heippa Sinä! Olen Ippa Porri, kampaaja kauan aikaa. Tykkään työstäni ja asiakkaistani---väri/leikkuu on ikisuosikkini ! Ihan kauhiaste tykkään värikkäästä JepYepistä-omannäköisestä pajastani. Täällä saan olla oma itseni, ja niin saat Sinäkin. Joskus meno äityy hillittömäksi- absurdit hetket rassaavat nauruhermoja,--- joskus itketäänkin, jos paikkaan passaa. Elämä on koko ajan käynnissä. 

Varaan AINA koko tunnin leikkuuseen, ja kaksi väri+leikkuuseen, koska haluan nauttia työstäni ja tahdon tarjota Sinulle kiireettömän käsittelyn.

Puhelimitse otan varaukset vastaan, koska haluan kuulla äänesi---juu kyllä....ja hymyillä siinä jo pikkuisen.

Tavoite on, että kauniimpana täältä poistuisit, kuin saapuessasi olit----                    

 ja mielellään kevyellä askeleella ja hyvällä mielellä=)

 

             Uutta Jepissä...

                                                          Elämänlaatupalvelupaketti, 

 mitä moinen sanahirviö tarkoittaakaan:

no sitä, että kun tarvitset apua jossakin asiassa,  voit palkata minut. Mikään inhimillinen ei ole vierasta. Olkoon kyse kauppa-/apteekki-/lääkärireissusta tai vaikkapa huviajelusta.  Ruuanlaitto onnistuu annoksittain, tai vaikkapa viikon tarpeisiin. Ripustan verhosi,  vaihdan ja pesen vuodevaatteesi, putsaan kirjahyllysi ( siivouksia en kuitenkaan tee, fiksauksia ja järjestelyjä kyllä.)  Lapsiperheelle  olen aarre.   Tykkään lapsista, ja yleensä hekin minusta. Lastenhoito hoituu siis myös. Kysy-minä vastaan. Ensimmäinen suunnittelu/tutustumispalaveri  n.30min. on maksuton. Kotitalousvähennys. Ilolla ja positiivisuudella . Sinua kuunnellen.